|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
DivX
DivX filmleri BSPlayer ve DivXPlayer (Codecleri kurunca bu da kuruluyor) ile çaliştırmaya çalıştım ama ses çok bozuk geliyor. Ancak başka bir bilgisayarda böyle bir sorunum olmamıştı. Sebebi nedir sizce?
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: {ist- levent}
|
Nimo Coder diye bir program var Divx iiçin gerekli bütün codec leri kuruyor aynı sorun bendede vardı onu yukledım cozume kavustu
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Nimo'yu yükledim ama sorun hala devam ediyor. DivX player'da, BS player'da olduğundan daha iyi ses kalitesi var. Ayrıca öteki DivX filmlerin bazılarında ses iyi geliyor. Sesin kötü olmasının sebebi nedir? Ses kartıyla veya başka bir şeyle alakası var mıdır ki?
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
film ac3 sound lu olabilir eğer böyleyse ve sende codec yüklememişsen sorun çıkar.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Ortaköy
|
Çok fazla ayrıntısını bilemiyorum ama eğer codec'i olmasaydı ses hiç çıkmazdı. Bozuk çıktığına göre olayın ya filmle yada ses ayarlarınla alakası vardır. Eğer MP3 falan çalarken ses güzel çıkıyorsa ve bu ses bozukluğu sadece bu filmler için geçerliyse kullandığın programı değiştirmeyi deneyebilirsin. Çünkü bazı filmleri izlemek için benimde farklı programlar kullanmak zorunda kaldığım oluyor...
ALLplayer'ı tavsiye ederim. |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
xvid
divx g400 media player 9 microDVD player 1.2 ac3 codec windows media format 9 series pack divx 5 pro bunlar sisteminde kurulu olduğu sürece hiçbir codec'te (görüntü ve ses) problem yaşamazsın.. ben de eskiden nimo'yu tercih ediyordum.. hepsi tek paket içinde sorunsuzdu ama nimo xvid codec'i ile çakışıo... nimo kurulu makinada xvid videolar yemyeşil görünürken, nimo'yu kaldırıp xvid kurarsan sadece altyazılar görünmüo.. böyle saçmalıkları var bakalım bir de yeni aldığım duyumlara göre yeni bir codec daha geliştiriliyormuş... "codec wars : codeclerin saldırısı" mübarek!!..
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Ya ne yapacağım. Neyle ilgili olduğunu da bilemiyorum ki!
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Brobdingnag
|
programın codec te olduğundan eminim benzer sorunu bende yaşadım. bir programla codec ini öğrenebilirsin. divxtr.org adresinden diviks v.2.0 ı indirebilirsin. asıl görevi arşiv oluşturmak olsa da filmlerin codeclerini de öğrenmeni sağlıyor.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!